Προφίλ
 

Η Thermoplan Art ιδρύθηκε το 1995 από ανθρώπους καταξιωμένους στο χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού για πάνω από 20 χρόνια. Πρωταρχικός σκοπός της Thermoplan Art ήταν η κάλυψη των απαιτήσεων σε πρωτοποριακά συστήματα θέρμανσης και σύγχρονα συστήματα κλιματισμού, προσφέροντας στην ελληνική αγορά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Έτσι για πρώτη φορά εισάγει κατ' αποκλειστικότητα για την Ελληνική αγορά, θερμαντικά σώματα μοναδικής αισθητικής, υψηλής απόδοσης και αντοχής, προσφέροντας ταυτόχρονα μεγάλη ευελιξία λύσεων σε χρώματα και σχήματα (επίπεδα, καμπύλα, γωνιακά κ.α.), δίνοντας ιδανικές λύσεις ακόμη και εκεί που ως τότε δεν υπήρχαν.

Σήμερα η Thermoplan Art εισάγει και προωθεί στην Ελληνική αγορά θερμαντικά σώματα έξι μεγάλων και επώνυμων Ευρωπαϊκών οίκων, όπως του οίκου Hudevad με επίπεδα διακοσμητικά σώματα, του οίκου Cinier με διακοσμητικά πέτρινα - γλυπτά σώματα, των οίκων Caleido και Scirocco με επίπεδα και σωληνωτά σώματα και του οίκου Minib με ενδοδαπέδια (εγκιβωτισμένα στο δάπεδο) θερμαντικά σώματα, με δυνατότητα θέρμανσης και ψύξης-θέρμανσης. Όλοι οι παραπάνω οίκοι παράγουν ειδικές σειρές σωμάτων για εφαρμογές στο λουτρό και την κουζίνα.

Η Thermoplan Art όλο αυτό το διάστημα προσφέρει πέραν των άριστων προϊόντων – υπηρεσιών και υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη, τόσο κατά την διάρκεια εκτέλεσης του έργου, όσο κυρίως και μετά την παράδοση του.